Η Ουάσινγκτον θα διεκδικήσει έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ανανεώθηκε:
Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεκδικούν μία έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, ανακοίνωσε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν, ανατρέποντας την πολιτική της κενής καρέκλας των ετών Τραμπ.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διεκδικήσουν μία έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την θητεία 2022-2024. Ζητούμε με σεμνότητα την υποστήριξη όλων των χωρών μελών του ΟΗΕ στην επιθυμία μας να συμμετάσχουμε και πάλι στον θεσμό», δήλωσε ο Αντονι Μπλίνκεν σε παρέμβασή του μέσω τηλεδιάσκεψης ενώπιον του Συμβουλίου.
ΚΟΣΜΟΣ
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
ΚΟΣΜΟΣ
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32
ΚΟΣΜΟΣ