Lockdown - ΗΠΑ: Ενθουσιασμός στην Νέα Υόρκη για το άνοιγμα των κινηματογράφων
Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι πολίτες της Νέας Υόρκης το άνοιγμα των κινηματογράφων, σχεδόν ένα χρόνο μετά το κλείσιμό τους στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Οι περισσότεροι το βλέπουν ως ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι η ζωή μπορεί να αρχίσει να επιστρέφει στην κανονικότητα.
Οι κινηματογραφικές αίθουσες άνοιξαν με αυστηρούς κανόνες: η χωρητικότητα στο 25%, με περίπου 50 άτομα σε κάθε αίθουσα, και μέτρα προφύλαξης όπως μάσκες και απολυμαντικά.
«Είναι υπέροχο. Μόλις διάβασα ότι άνοιξαν, αγόρασα ένα εισιτήριο. Κυριολεκτικά μετά από μόλις 10 λεπτά» δήλωσε ο Άλεξ, ένας κάτοικος της Ν.Υόρκης.
Η επιστροφή των κινηματογραφόφιλων στις αίθουσες είναι ένα σημαντικό στοίχημα, καθώς η βιομηχανία του θεάματος έχει μεταφέρει την προβολή νέων ταινιών σε online πλατφόρμες.
Φαίνεται όμως πως η μαγεία της μεγάλης οθόνης δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα...
Εντός της ημέρας η ανέλκυση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου
17:40
Ένοχος για κακoδιαχείριση διαβαθμισμένων εγγράφων δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Tζον Μπόλτον
17:36
Κικίλιας από Σύρο: Πάνω από όλα η ασφάλεια στα λιμάνια και η εξυπηρέτηση πολιτών με σεβασμό
17:32
Βενεζουέλα: Έως και 6,8 εκατομμύρια άνθρωποι ενδέχεται να επηρεαστούν από τους σεισμούς
17:21