Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για την 56η επέτειο της «Ματωμένης Κυριακής» στη Σέλμα της Αλαμπάμα
Ανανεώθηκε:
Την 56η επέτειο της «Ματωμένης Κυριακής» που οδήγησε στην πορεία της Σέλμα στην Πολιτεία της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, στην οποία συμμετείχε και ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος θυμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Πολλοί έχυσαν τότε το αίμα τους στον αγώνα για την ισονομία, την ισοπολιτεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα» αναφέρει, και υπογραμμίζει: «Ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος ήταν ο μοναδικός εθνικός-θρησκευτικός ηγέτης που περπάτησε στην ίδια γέφυρα για να γεφυρώσει το χάσμα των φυλετικών διακρίσεων στην Αμερική».
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο με τη στιγμή που ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ χτυπά τη Θεσπρωτία: Ακολούθησαν δύο δονήσεις 4,7 και 2,8 βαθμών
09:11
TECH
Ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα σε εργαστήριο έμαθαν να παίζουν το βιντεοπαιχνίδι «Doom»
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Λέκκας για το σεισμό 5,3 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία: «Νωρίς να αποφανθούμε αν ήταν ο κύριος» - Γιατί έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές (vid)
08:59
ΚΟΣΜΟΣ
Συμφωνία στο Ιράν για τον νέο ανώτατο ηγέτη, για «πόλεμο 6 μηνών» μιλούν οι Φρουροί της Επανάστασης: «Κόλαση» φωτιάς στην Τεχεράνη, τραυματίες στο Μπαχρέιν, νεκροί στη Βηρυτό
08:49
ΚΟΣΜΟΣ