ΚΟΣΜΟΣ

Τζάρεντ Κούσνερ: Ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ θα γράψει βιβλίο για τη «ζωή» στον Λευκό Οίκο

Τζάρεντ Κούσνερ: Ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ θα γράψει βιβλίο για τη «ζωή» στον Λευκό Οίκο
AP Photo/Patrick Semansky

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της Ιβάνκα, ο οποίος διετέλεσε στενός σύμβουλος του τέως προέδρου των ΗΠΑ, σχεδιάζει να γράψει βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες του στον Λευκό Οίκο, όπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στον ίδιον.

Ο ίδιος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στο ρόλο που διαδραμάτισε στις διαπραγματεύσεις για τις συμφωνίες εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και αραβικών κρατών, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Το βιβλίο θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη Μέση Ανατολή και τις συμφωνίες με το Ισραήλ, στη διαπραγμάτευση των οποίων βοήθησε ο Κούσνερ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Σουδάν και το Μαρόκο, ανέφερε η ίδια πηγή σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Θα μιλήσει, επίσης, για τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος, τις εμπορικές συμφωνίες, τη σχέση των ΗΠΑ με την Κίνα και την ανταπόκριση των ΗΠΑ στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Επιπλέον, για την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016, την πρόταση μομφής κατά του Τραμπ, την κρίση στα σύνορα και τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ υπό αστυνομική κράτηση.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ «δεν επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του, αλλά κυρίως να παράσχει ιστορικό περιεχόμενο και να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν πώς ήταν να εργάζεται κανείς στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» σημειώνει η πηγή.

Ο 40χρονος Κούσνερ και η σύζυγός του Ιβάνκα μετακόμισαν στο Μαϊάμι μετά την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ