ΗΠΑ – Πυροβολισμοί στη Βιρτζίνια: Δύο νεκροί και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον οκτώ από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Η αστυνομία βρήκε τουλάχιστον οκτώ θύματα στην «αρχική σκηνή του εγκλήματος» όταν έφτασαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, τοπική ώρα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Virginia Beach Πολ Νούντιγκιτ, σε συνέντευξη Τύπου.
Όπως μεταδίδει το CNNi, λίγο αφού κατέφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, σημειώθηκε ένα δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών, λίγα τετράγωνα μακριά. Για την ώρα, δεν έχει γίνει σαφές κατά πόσο τα δύο περιστατικά πυροβολισμών συνδέονται.
«Ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο στο πλαίσιο της ένοπλης αστυνομικής επέμβασης», πρόσθεσε ο Νούντιγκιτ.
Τα αίτια των πυροβολισμών δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, με τις αρχές να δηλώνουν πως μεταξύ των δύο νεκρών βρίσκεται ένας εκ των δραστών.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ωστόσο έχουν προσαχθεί άτομα ως ύποπτοι.
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16