Αίγυπτος: Επιβράδυνση της κυκλοφορίας στη Διώρυγα του Σουέζ λόγω προβλήματος σε τάνκερ
Ανανεώθηκε:
Η κυκλοφορία των πλοίων έχει επιβραδυνθεί και πάλι στη διώρυγα του Σουέζ, στην Αίγυπτο, καθώς εμφανίζονται προβλήματα με το τάνκερ M/T Rumford.
Σύμφωνα με τους ιστότοπους MarineTraffic και TankerTrackers το τάνκερ εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο νότιο τμήμα της διώρυγας.
Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Σουέζ γνωστοποίησε στις ναυτιλιακές εταιρείες ότι το M/T Rumford αντιμετωπίζει πρόβλημα στις μηχανές του και ότι ρυμουλκά έχουν σπεύσει για να το συνδράμουν.
Το TankersTracker ανακοίνωσε ωστόσο στο Twitter ότι το πλοίο τελικά κινείται προς βορράν.
Η Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ δήλωσε στο Reuters ότι το πρόβλημα διήρκεσε περί τα 10 λεπτά και «έχει διευθετηθεί».
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο Νίκος Νταμπίζας στο Allwyn Game Time: «Τα δύο φαβορί και ο πιθανός πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου»
13:56
ΕΛΛΑΔΑ
Meteo: Τα 8 συμπεράσματα για τον ακραίο καύσωνα στην Ευρώπη- Θερμοκρασίες κατά 12 βαθμούς υψηλότερες
13:54
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Ρόδο - Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος στο σπίτι του
13:49
ΚΟΣΜΟΣ
Σχέδιο μεταφοράς των βάσεών τους από τη Μέση Ανατολή ύστερα από τα ιρανικά πλήγματα εξετάζουν οι ΗΠΑ
13:39
ΧΡΗΜΑ