Ισπανία: Πωλούσε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικού covid-19 σε ταξιδιώτες
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη στην Ισπανία υπάλληλος φαρμακείου, ο οποίος πωλούσε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικού τεστ Covid-19 προκειμένου οι «πελάτες» του να μπορούν να ταξιδεύουν στο Μαρόκο.
Ο 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Ελ Εχίδο, στη νότια Ισπανία, χρέωνε Μαροκινούς 130 ευρώ για κάθε πλαστό πιστοποιητικό, το οποίο τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους από την Ισπανία, σύμφωνα με τις αρχές.
Επιπλέο, όπως έγινε γνωστό, είχε και δεύτερη απασχόληση, καθώς διατηρούσε το δικό του ταξιδιωτικό γραφείο και πωλούσε αεροπορικά εισιτήρια.
Η ισπανική αστυνομία ανέφερε πως ανακάλυψε επτά κουτιά, που περιείχαν πλαστά πιστοποιητικά τεστ PCR και ότι η έρευνα συνεχίζεται.
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια η κατάσταση της υγείας της – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο (vid)
09:45
ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλόβαθμος στέλεχος και Δήμαρχος στη Ρωσία ο ηθικός αυτουργός εμπρησμού σε κατάστημα στα Χανιά
09:42
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Η στιγμή που «προδόθηκε» ο σμήναρχος – κατάσκοπος: Το κρυφό κινητό, τα απόρρητα έγγραφα και η γυναίκα - «σύνδεσμος»
09:38
ΚΟΣΜΟΣ
Κίνα: Πιο εύκολη η πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες ξένων χωρών
09:29
ΚΟΣΜΟΣ