Βέλγιο: Πέθανε ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε κατά της Covid-19
Ανανεώθηκε:
Πέθανε σε ηλικία 97 ετών ο Ζος Ερμάν, ο πρώτος Βέλγος που εμβολιάστηκε κατά του νέου κορωνοϊού.
Ο Ζος Ερμάν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών και ο θάνατός του δεν αποδίδεται στον κορωνοϊό, διευκρίνισε ο Κοέν Βαν ντεν Χέβελ, δήμαρχος της Πουρς.
Ήταν 28 Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τις 11 το πρωί όταν ο Ζος Ερμάν, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου.
«Νιώθω 30 χρόνια νεότερος», είχε δηλώσει τότε.
Όπως σημειώνει το δίκτυο VTM, δεν νόσησε ποτέ από κορωνοϊό και ακολουθούσε πιστά τα μέτρα προστασίας.
Περισσότερο από το ένα τρίτο των ενηλίκων και συγκεκριμένα το 37,5%, έχει λάβει την πρώτη δόση εμβολίου έναντι της Covid-19. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 3,45 εκατομμύρια πολίτες.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 1.059.852 πολίτες -δηλαδή το 11,5% του ενήλικου πληθυσμού στο Βέλγιο- έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση και θεωρούνται πλήρως προστατευμένα έναντι της νόσου.
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 63χρονου που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στο Παγκράτι
11:00
Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ - Εκλάπησαν κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ
10:55
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητριών στίβου
10:50
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Γαλλία - Bελτιωμένη η κατάσταση σε Ισπανία και Πορτογαλία
10:43