Αγγλία: Έκρηξη από διαρροή αερίου ισοπέδωσε δύο σπίτια - Ένα παιδί νεκρό, τέσσερις τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Ένα παιδί σκοτώθηκε και τέσσερις ενήλικες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, σε μια έκρηξη από διαρροή αερίου, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν δύο σπίτια στο Χέισαμ (βορειοδυτική Αγγλία), τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Εκτός από τα δύο κατεστραμμένα σπίτια πολλά ακόμη υπέστησαν ζημιές.
«Επιχειρούμε στο σημείο μιας έκρηξης, πιθανόν από διαρροή αερίου (…), η οποία προκάλεσε την κατάρρευση δύο σπιτιών, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ένα τρίτο», ανέφερε η αστυνομία του Λάνκασιρ, η οποία κλήθηκε στην περιοχή στις 02.40 τοπική ώρα.
«Δυστυχώς, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ένα παιδί έχει χάσει τη ζωή του και άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων δύο σοβαρά», συμπλήρωσε σε μήνυμα στο Twitter.
Κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Η σύζυγός μου κι εγώ πιστεύαμε ότι επρόκειτο για σεισμό, ο οποίος μας ξύπνησε. Όλο το σπίτι ταρακουνήθηκε», δήλωσε ο Νταν Νόουλς, που διαμένει λίγους δρόμους παρακάτω από το σημείο της καταστροφής, στο πρακτορείο ειδήσεων Press Association.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30