Διάσκεψη κατά της τρομοκρατίας στο Βερολίνο
Μια διάσκεψη που θα είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα διεξαχθεί αργότερα φέτος στο Βερολίνο.
Η διάσκεψη, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί στα μέσα του 2016, θα επικεντρωθεί στην πρόληψη της διάδοσης των εξτρεμιστικών ιδεών μεταξύ των νεότερων γενεών, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ σε δημοσιογράφους του Funke Mediengruppe, τις οποίες επικαλέστηκε ο δημόσιος ραδιοσταθμός Deutschlandfunk, καθώς και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Την περασμένη Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, μετά την οποία δήλωσε ότι οι ανταλλαγές πληροφοριών θα μπορούσαν να διευκολύνουν τον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας και θα πρέπει να ενισχυθούν.
Η συνάντηση αυτή έγινε μία μόλις ημέρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, που προκάλεσαν τον θάνατο 31 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 300, ενώ την ευθύνη γι'αυτές ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Έξι παιδιά από την Ουκρανία θα επιστραφούν από τη Ρωσία και θα επανενωθούν με τις οικογένειες τους
21:55
Κακοκαιρία Erminio: «Βυθίστηκε» η Ρόδος - Οι περιοχές που δέχθηκαν τον μεγαλύτερο όγκο νερού
21:46
Τηλεφωνική επικοινωνία Λαβρόφ και Αραγτσί για με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
21:37
Κακοκαιρία Erminio: «Χειρότερο από την προηγούμενη φορά το φαινόμενο στην Αττική» - Τι λένε στο CNN Greece δήμαρχοι περιοχών που σάρωσε η θεομηνία
21:25