Κέρι: Ντροπή για τις ΗΠΑ η προεκλογική περίοδος
Απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στις ΗΠΑ και κυρίως σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, ενόψει των προεδρικών εκλογών, εμφανίστηκε ο Τζον Κέρι.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μάλιστα χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα αναφερόμενος σε αυτή.
«Όπου πηγαίνω, με όποιον πολιτικό κι αν συζητώ, αυτό που με ρωτούν είναι 'τι συμβαίνει στην Αμερική;'. Η κατάσταση επηρεάζει την εικόνα που υπάρχει εκτός χώρας για τις ΗΠΑ, για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία τους. Τολμώ να πω όλα όσα συμβαίνουν αποτελούν ντροπή για τις ΗΠΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέρι μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή 'Face the Nation'.
Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15
Ζελένσκι: Πολλά μπορεί να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά- Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
10:02
Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του - Νοσηλεύεται και το αδελφάκι του
09:50