Αεροπειρατεία Κύπρος: Προσγειώθηκε στη Λάρνακα το αεροσκάφος
Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας προσγειώθηκε το πρωί της Τρίτης το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, που σύμφωνα με πληροφορίες τελεί υπό αεροπειρατεία.
Πρόκειται για την πτήση Α320 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια στις 8 το πρωί. Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση Αλεξάνδρεια-Κάιρο κι ενώ πετούσε στην περιοχή ελέγχου πτήσεων της Κύπρου, οι αεροπειρατές υπέβαλαν αίτημα για προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Το αεροσκάφος, στο οποίο βρίσκονται 81 επιβάτες, προσγειώθηκε στις 8:46 στη Λάρνακα.
Στην Κύπρο έχει συσταθεί ομάδα για να διαχειριστεί το περιστατικό, πάντως μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αεροπειρατές δεν έχουν υποβάλει κανένα αίτημα.
Περισσότερα σε λίγο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
ΚΟΣΜΟΣ
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
ΕΛΛΑΔΑ
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27
ΕΛΛΑΔΑ