Βίντεο ντοκουμέντο: Ο αεροπειρατής περνά χαλαρός τον έλεγχο στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας
Βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας, με τον αεροπειρατή να περνά τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας, δόθηκε στη δημοσιότητα.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να περνά χαλαρός τον έλεγχο και, στη συνέχεια, να παραλαμβάνει τη χειραποσκευή του και να συνεχίζει για την επιβίβαση στην εσωτερική πτήση MS181, από Αλεξάνδρεια προς Κάιρο.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος απειλούσε τον πιλότο, ισχυριζόμενος πως έφερε εκρηκτικά και κρατώντας ομήρους τους επιβάτες του αεροσκάφους.
Το αεροπλάνο των αιγυπτιακών αερογραμμών που μετέφερε 56 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα, προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με την αεροπειρατεία να διαρκεί για περίπου 6,5 ώρες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προειδοποιήσεις ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προϊόντα και βολές κατά ΝΔ ενόψει Mercosur
07:28
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ: Ισορροπία τρόμου στο Ιράν: Αναστέλλονται οι απαγχονισμοί - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο Τραμπ (vids)
07:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμοιβαίες υποχωρήσεις Μαξίμου - μπλόκων για ραντεβού: Πιθανή ημέρα η Παρασκευή
07:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
ΕΛΛΑΔΑ