Συνελήφθη για επίθεση σε δημοσιογράφο ο διευθυντής της καμπάνιας του Τραμπ
Ο διευθυντής της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη για επίθεση σε δημοσιογράφο, σε πολιτικό γεγονός που έλαβε χώρα στη Φλόριντα. Ο Κόρει Λεβαντόφσκι (Corey Lewandowski) άρπαξε το χέρι της Μισέλ Φίλντς (Michelle Fields), ρεπόρτερ του Breitbart News, προκαλώντας στη γυναίκα μελανιές.
Μετά το γεγονός, ο Λεβαντόβσκι κοινοποίησε στο Twitter ότι δεν την έχει γνωρίσει και πως ουδέποτε άγγιξε τη δημοσιογράφο. Υπέρ του τάχτηκε και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα.
«Είναι απόλυτα αθώος. Θα κάνουμε ένσταση στις κατηγορίες για την ενοχή του. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πρέπει να απαλλαχτεί από αυτές τις κατηγορίες», αναφέρει συγκεκριμένα ο μεγιστάνας, σύμφωνα με το RT. Ο συνεργάτης του Τραμπ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρόμοια επίθεση και σε διαδηλωτή.
ΑΠΘ: Τρύπησε η στολή του τραυματία αστυνομικού από τη μολότοφ - «Έσκασε πάνω στο κράνος του» (vid)
11:00
Επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ στην Αυστραλία: Ένταση, κατηγορίες για γενοκτονία και φόβοι για κοινωνικό διχασμό
10:52
Με την πλάτη στον τοίχο ο Στάρμερ λόγω του σκανδάλου Μάντελσον - Οι πολίτες ζητούν να παραιτηθεί
10:42
Βουλευτικές εκλογές και δημοψήφισμα στην Ταϊλάνδη για τη συνταγματική αναθεώρηση
10:33