ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη για επίθεση σε δημοσιογράφο ο διευθυντής της καμπάνιας του Τραμπ

Συνελήφθη για επίθεση σε δημοσιογράφο ο διευθυντής της καμπάνιας του Τραμπ
O Κόρει Λεβαντόφσκι (Corey Lewandowski) επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) φαίνεται να αρπάζει το χέρι της δημοσιογράφου Μισέλ Φιλντς (Michelle Fields) σε αυτό το στιγμιότυπο από βίντεο που ελήφθη στις 8 Μαρτίου 2016 και δημοσιοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Τζούπιτερ (Jupiter) της Φλόριντα τρεις εβδομάδες μετά, στις 29 Μαρτίου. Ο 42χρονος Λεβαντόφσκι συνελλήφθη στην Φλόριντα την Τρίτη και εναντίον του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία, όπως δείχνουν τα αστυνομικά αρχεία REUTERS/Jupiter Police Department/Handout via Reuters

Ο διευθυντής της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη για επίθεση σε δημοσιογράφο, σε πολιτικό γεγονός που έλαβε χώρα στη Φλόριντα. Ο Κόρει Λεβαντόφσκι (Corey Lewandowski) άρπαξε το χέρι της Μισέλ Φίλντς (Michelle Fields), ρεπόρτερ του Breitbart News, προκαλώντας στη γυναίκα μελανιές.

Μετά το γεγονός, ο Λεβαντόβσκι κοινοποίησε στο Twitter ότι δεν την έχει γνωρίσει και πως ουδέποτε άγγιξε τη δημοσιογράφο. Υπέρ του τάχτηκε και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα.

«Είναι απόλυτα αθώος. Θα κάνουμε ένσταση στις κατηγορίες για την ενοχή του. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πρέπει να απαλλαχτεί από αυτές τις κατηγορίες», αναφέρει συγκεκριμένα ο μεγιστάνας, σύμφωνα με το RT. Ο συνεργάτης του Τραμπ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρόμοια επίθεση και σε διαδηλωτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ