Έκαναν την αεροπειρατεία στην Κύπρο… διαφήμιση
Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή αιγυπτιακής τουριστικής εταιρείας να «αξιοποιήσει»... διαφημιστικά, την περιπέτεια των δεκάδων επιβατών της πτήσης των αιγυπτιακών αερογραμμών, στην οποία εκδηλώθηκε αεροπειρατεία.
Η Lion Trips, δεν έχασε χρόνο και λίγο μετά τη λήξη της αεροπειρατείας, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις των κυπριακών αρχών με τον 59χρονο αεροπειρατή Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, λάνσαρε τη διαφήμισή της στα social media.
Στόχος της εταιρείας ήταν να προωθήσει το νέο της πακέτο για την περιοχή Χουργκάντα, ένα τουριστικό θέρετρο στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας με το υπονοούμενο ότι μπορεί στο «πακέτο» να βρεθεί και ένα ταξίδι ...μπόνους για Κύπρο.
Δημοσιεύτηκε από Lions trips στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016
Το σλόγκαν της διαφήμισης, που αναρτήθηκε στο facebook, «ποιος ξέρει, μπορεί να πέσετε θύμα αεροπειρατείας και να καταλήξετε στην Κύπρο», έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «έξυπνη» ενέργεια και άλλους να μιλούν για «φτηνή» διαφημιστική καμπάνια που δεν σέβεται την περιπέτεια των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης και την αγωνία των συγγενών τους.
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για το εσωτερικό Erasmus
22:20
«Μπλόκο» στην πρόσβαση στα social media εφήβων κάτω των 16 ετών εξετάζει η Πορτογαλία
22:11
Γαλλία: Επιβίωσε της πρότασης μομφής της Αριστεράς ο Λεκορνί
22:06
Ο Μόντι ευχαριστεί τον Τραμπ για τη μείωση δασμών: Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ινδίας - ΗΠΑ
22:00