Ουάσινγκτον: Πυρά έξω από στάδιο μπέιζμπολ - Τουλάχιστον τρεις τραυματίες
Τρεις άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες έξω από στάδιο μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον, το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας που διεξαγόταν την ώρα εκείνη και να εκκενωθεί το γήπεδο.
Δύο εξ αυτών βρίσκονταν σε ένα από τα δύο οχήματα που εμπλέκονταν στο περιστατικό, ενώ το τρίτο πρόσωπο είναι μία γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον Άσαν Μπένεντικτ.
«Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τον αγώνα στο εσωτερικό του σταδίου σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Δεν ήταν ένα περιστατικό με κάποιον ένοπλο εν δράσει. Όλα έγιναν έξω από το γήπεδο», είπε ο Μπένεντικτ σε δημοσιογράφους.
Οι θεατές της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες άκουσαν τους πυροβολισμούς, με τον αγώνα γρήγορα να διακόπτεται.
Δύο δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι άκουσαν δέκα πυροβολισμούς.
Έξοδος Πάσχα: «Κοκκίνησε» η Αθηνών - Κορίνθου, ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας
20:01
«Είμαστε περήφανος λαός και όχι ένα κομμάτι πάγου» απαντά η Γροιλανδία στον Τραμπ
19:52
Στενά του Ορμούζ: «Το Ιράν χρεώνει 2 εκατ. δολάρια για διέλευση πλοίων» λέει Ιρανός βουλευτής
19:43
Ρούτε: «Η αμερικανική ηγεσία είναι απολύτως απαραίτητη» για την ελευθερία παγκοσμίως
19:34