ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει γυναίκα να σώζει τον γιο της από απαγωγή

ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει γυναίκα να σώζει τον γιο της από απαγωγή

Συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης με μια μητέρα να σώζει τον γιο της από τα χέρια του δράστη ο οποίος τον άρπαξε με σκοπό να τον απαγάγει.

Πιο αναλυτικά, στη Νέα Υόρκη, μια μητέρα είδε να αρπάζουν το 5χρονο αγοράκι της μπροστά στα μάτια της, ωστόσο χάρη στη γρήγορη αντίδραση της ο μικρός βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό.

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ , όταν το αγόρι περπατούσε ανέμελο στο δρόμο του Κουίνς με τη μητέρα του και κάποια άλλα άτομα.

Ξαφνικά ένας άντρας πετάγεται από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του, αρπάζει το αγόρι και το βάζει στο πίσω κάθισμα του οχήματός του, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο.

Η μητέρα και τα άλλα άτομα που ήταν μαζί της έτρεξαν προς το αυτοκίνητο για να σώσουν το παιδί. Προτού το αυτοκίνητο απομακρυνθεί , η μητέρα φαίνεται να τραβά τον γιο της από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού. Όπως ανέφερε η αστυνομία το αγόρι δεν τραυματίστηκε.

Η μητέρα δήλωσε κλονισμένη και φοβισμένη στο ενημερωτικό δίκτυο του NBC, ενώ για το περιστατικό ήδη έχει συλληφθεί ένας ύποπτος στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απαγωγή και απερίσκεπτης συμπεριφοράς προς ανήλικο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ