Ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο Μαρόκο: Πάνω από 12.000 κρούσματα
Το μαροκινό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαγνώστηκαν 12.039 κρούσματα του SARS-CoV-2, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ρεκόρ από την εκδήλωση της πανδημίας στη χώρα, με το σύνολο των μολύνσεων να φθάνει τις 665.325.
Παράλληλα υπέκυψαν 72 ασθενείς με την COVID-19, αυξάνοντας τον απολογισμό της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στο Μαρόκο σε 10.087 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.
Στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονταν χθες 1.432 ασθενείς με την COVID-19.
Από την 28η Ιανουαρίου, όταν άρχισε εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης στη χώρα των 37 εκατομμυρίων κατοίκων – με την αξιοποίηση κυρίως του σκευάσματος της κινεζικής φαρμακευτικής βιομηχανίας Sinopharm –, έχουν λάβει μια δόση εμβολίου 14,8 εκατ. πολίτες, εκ των οποίων 10,7 εκατ. έχουν λάβει και τη δεύτερη.
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45