ΚΟΣΜΟΣ

Αίνιγμα στην Κροατία: Βρέθηκε γυναίκα σε νησί – Δεν θυμάται το όνομά της ούτε πώς πήγε εκεί

Αίνιγμα στην Κροατία: Βρέθηκε γυναίκα σε νησί – Δεν θυμάται το όνομά της ούτε πώς πήγε εκεί
CNNi

Tις συνθήκες κατά τις οποίες μια γυναίκα βρέθηκε σε ένα απομακρυσμένο σημείο σε νησί της Κροατίας. Η γυναίκα δεν έχει καμία ανάμνηση για το πώς βρέθηκε εκεί αλλά και για την ταυτότητά της.

Η τραυματισμένη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, δέχτηκε ιατρική φροντίδα όταν βρέθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο νησί Krk της βόρειας Κροατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η φωτογραφία της, η οποία απεικονίζει μια γυναίκα μεσαίου βάρους, ύψους περίπου 165 εκ., με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

«Μιλάει αγγλικά αλλά δεν θυμάται ποια είναι», ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αστυνομίας, ωστόσο η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μυστήριο.

Για τον εντοπισμό της ενεργοποιήθηκαν 14 διασώστες βουνού προκειμένου να φτάσουν στο απομακρυσμένο σημείο που βρισκόταν.

Η γυναίκα είχε ελαφριά τραύματα, κάποιες αμυχές, ενώ ήταν φανερά αφυδατωμένη και αδύναμη. Με δυσκολία μπορούσε να πιει λίγες γουλιές νερό.

Λόγω της κατάστασης της υγείας της μεταφέρθηκε με φορείο.

Το Krk είναι το μεγαλύτερο νησί της Κροατίας στην Αδριατική και δημοφιλής προορισμός για τους επισκέπτες στη χώρα.

Woman found injured on Croatian island doesn't know her name or how she got thereJack Guy, by Allegra Goodwin and Antonia Mortensen, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ