ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Πενσιλβάνια

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Πενσιλβάνια
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Nick Wass

Συναγερμός σήμανε στο Λάνκαστερ της Πενσιλβάνια έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο. Περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τραυματίες.

Η αστυνομία κλήθηκε στο εμπορικό κέντρο Park City Center γύρω στις 15.15, τοπική ώρα, της Κυριακής όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες και ότι το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο LancasterOnline.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν ουρλιάζοντας, αφού κατά πληροφορίες ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Δύο γυναίκες είπαν σε δημοσιογράφο της York Daily Record ότι κρύφτηκαν στην ντουλάπα ενός καταστήματος αφού άκουσαν κραυγές και είδαν ανθρώπους να τρέχουν.

«Δεν υπάρχει άμεση απειλή ή κίνδυνος για το κοινό αυτή τη στιγμή. Το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου» ανέφερε η αστυνομία.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί είπαν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο χωρίς να υπάρξουν άμεσα άλλες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ