ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι και Ουίλιαμ μιλούν για τον παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππο, σε αφιέρωμα του Discovery+ (vid)

Χάρι και Ουίλιαμ μιλούν για τον παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππο, σε αφιέρωμα του Discovery+ (vid)
ΑP Photo

Ένα αφιέρωμα στον εκλειπόντα πρίγκιπα Φίλιππο ετοιμάζει η υπηρεσία streaming Discovery+ και φυσικά για τη δημιουργία του «επιστρατεύθηκαν» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, με πρώτους τους εγγονούς του, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το αφιέρωμα θα έχει τον τίτλο «Prince Philip: The Royal Family Remembers», και θα είναι αυτό ακριβώς, οι αναμνήσεις των μελών της οικογένειας από το Φίλιππο.

Στο αφιέρωμα περισσότερα από 12 μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου μιλούν για το Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

«Αυτό που βλέπατε στον παππού μου, ήταν η πραγματικότητα», λέει ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ. «Η αυθεντικότητά του· ήταν χωρίς διάθεση απολογίας ο εαυτός του».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσθέτει: «Ήταν πάντα η καρδιά της οικογένειας και ήταν πάντα έντονα παρών πίσω από όλα όσα κάναμε».

Το αφιέρωμα αρχικά προοριζόταν για τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων του πρίγκιπα Φιλίππου. Τα γυρίσματα γίνονταν όλη τη χρονιά και συνεχίστηκαν μετά τον θάνατό του στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών.

Στο αφιέρωμα «Prince Philip: The Royal Family Remembers» περιλαμβάνονται πλάνα από την ιδιωτική συλλογή ταινιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Επιπλέον παρουσιάζεται το προσωπικό του πρίγκιπα Φιλίππου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δει την αίθουσα μελέτης, το γραφείο και τη βιβλιοθήκη του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Oxford Films ανέλαβε την παραγωγή του αφιερώματος που σκηνοθέτησαν οι Φέι Χάμιλτον και Μάθιου Χιλ. Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν έγραψε το σενάριο και είναι ο συμπαραγωγός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ