Γερμανία: Ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε λόγω πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση μιας πενταμελούς οικογένειας που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας με τις εισαγγελικές αρχές να θεωρούν ύποπτο για το έγκλημα τον πατέρα.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της.
Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν, οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4, 8 και 10 ετών.
Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο.
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Έτοιμος για νέα απελευθέρωση αποθεμάτων πετρελαίου «εάν χρειαστεί»
13:59
Το Ισραήλ βομβάρδισε βάση κατασκευής υποβρυχίων του Ιράν, πύραυλος κατά σταθμού παραγωγής ενέργειας από την Τεχεράνη - Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για τα «15 σημεία»
13:40
Μήνυμα Δένδια για την 25η Μαρτίου: Σύμβολο ελευθερίας, πίστης και εθνικής αναγέννησης η ημέρα
13:29
Μητσοτάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Η χώρα μας να προβάλλει πάντα ως πόλος σταθερότητας
13:17