Μεξικό: Αυξάνονται τα θύματα από την έκρηξη στο εργοστάσιο πετροχημικών της Pemex
H εθνική εταιρεία πετρελαίου του Μεξικού Pemex ανακοίνωσε πως αυξήθηκε στους 28 ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη σε εργοστάσιο πετροχημικών στην πόλη Κοατσακοάλκο.
Mέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί 25 πτώματα και άλλα 18 άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται. Η Pemex ανέφερε πως το δυστύχημα οφείλεται σε διαρροή, χωρίς ωστόσο να δώσει πλήρεις εξηγήσεις για το τι συνέβη.
Η πετρελαϊκή εταιρεία τόνισε πως θα συνεχιστεί η έρευνα στον τόπο της έκρηξης άλλα υπογράμμισε πως η πρόοδος είναι αργή λόγω του μεγέθους της ζημιάς.
Η μαζική έκρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε εγκαταστάσεις χλωρίωσης στην επαρχία Βερακρούζ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μαύρο σύννεφο καπνού και έντονη μυρωδιά αμμωνίας.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε πετροχημικό εργοστάσιο βινυλίου εταιρείας που αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ του πετροχημικού τμήματος της Pemex και της μεξικάνικης εταιρείας κατασκευής πλαστικών σωλήνων Mexichem.
Αττική: Εξαπατούσαν πολίτες με το πρόσχημα «υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ» - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία
22:40
Ρουμανία: Επεισόδια σε διαδήλωση αγροτών στο Βουκουρέστι - Προσαγωγές και τραυματίες
22:30
Μυτιλήνη: Απορρίφθηκε η πρόταση παύσης των θανατώσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
22:19
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 8,5 εκατ. ευρώ
22:11