ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Αυτοκτόνησε η πρώην «Μις Αμερική» σε ηλικία 30 ετών

Νέα Υόρκη: Αυτοκτόνησε η πρώην «Μις Αμερική» σε ηλικία 30 ετών
Η δικηγόρος Τσέλσι Κράιστ προσπάθησε να συμβάλλει στη μεταρρύθμιση του συστήματος Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, αναλαμβάνοντας υποθέσεις κρατουμένων χωρίς αμοιβή Evan Agostini/Invision/AP

Η δικηγόρος Τσέλσι Κράιστ, που στέφθηκε «Μις Αμερική» το 2019, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 29ο όροφος ενός κτηρίου στο Μανχάταν, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

«Σε μεγάλη θλίψη και οδύνη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι. Το υπέροχο φως της ήταν αυτό που ενέπνευσε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε», ανέφερε η οικογένειά της σε δήλωση που έλαβε το CNNi.

Η πρώην «Μις Αμερική» δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram πριν την αυτοκτονία, γράφοντας:

«Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα, η Κράιστ προσπάθησε να συμβάλλει στη μεταρρύθμιση του συστήματος Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ. Στο δικηγορικό γραφείο όπου εργάστηκε, ασχολήθηκε με κρατούμενους που μπορεί να είχαν καταδικαστεί άδικα προκειμένου να μειωθούν οι ποινές τους, χωρίς αμοιβή.

Σύμφωνα με τη NY Post, η Kryst έγραψε σημείωμα αυτοκτονίας, όπου άφηνε τα πάντα στη μητέρα της, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ