Κύπρος: 4χρονη βρέθηκε να περιπλανιέται στη νεκρή ζώνη - Αναζητούνται οι γονείς της
Ανανεώθηκε:
Ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στη νεκρή ζώνη της Κύπρου, στην περιοχή Αθηένου στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Το παιδί, που φέρεται να είναι αραβικής καταγωγής, εντόπισαν άνδρες των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιούσαν περίπολο.
Σύμφωνα με το ΡΙΚ, το παιδί μεταφέρθηκε στον αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας για το παραλάβουν.
Όπως αναφέρει το cyprustimes.com, έγινε προσπάθεια εντοπισμού των γονιών χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.
Μέλη της Αστυνομίας και των Ηνωμένων Εθνών βρίσκονται στην περιοχή και πραγματοποιούν περιπολίες για να διαπιστωθεί αν βρίσκονται μετανάστες στην περιοχή.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ινδονησία - Μία νεκρή, εκτεταμένες καταστροφές (pics&vids)
09:17
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειστοί δρόμοι στην Εύβοια από κατολισθήσεις και φερτά υλικά λόγω της κακοκαιρίας Erminio
09:11
ΕΛΛΑΔΑ
Παρασύρθηκε από νερά ύψους ενός μέτρου και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο - Πώς έγινε η τραγωδία με τον 55χρονο άνδρα στη Νέα Μάκρη
08:56
ΚΟΣΜΟΣ
FT: Τα κράτη του Κόλπου εξετάζουν νέους αγωγούς για να παρακάμψουν τα Στενά του Ορμούζ
08:45
ΕΛΛΑΔΑ