ΚΟΣΜΟΣ

«Ευλογία για την οικογένειά της»: Μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 στο δωμάτιο 2

«Ευλογία για την οικογένειά της»: Μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 στο δωμάτιο 2
Η ξεχωριστή ημερομηνία έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερη για δύο νέους γονείς από τη Βόρεια Καρολίνα Pixabay

Είναι έτσι κι αλλιώς ένα αξιοσημείωτο γεγονός. Η Άμπερλι και ο Χανκ Σπίαρ από την Βόρεια Καρολίνα έχουν έναν ακόμη λόγο για να μην ξεχάσουν ποτέ την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη τους: στις 22/2/22 στις 2:22 το πρωί, στο δωμάτιο νο.2

Η γέννηση σε αυτήν την ξεχωριστή παλίνδρομη ημερομηνία έλαβε χώρα στο Ιατρικό Κέντρο του Μπέρλνγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα, όπως μεταδίδει το Fox News.

To δίκτυο νοσοκομείων Cone Health ανακοίνωσε ότι οι Σπίαρς ονοματοδότησαν τη νεογέννητη κόρη τους Τζούντα Γκρέις περίπου δέκα ώρες αφότου ήρθε στη ζωή.

«Σήμερα είναι μια έξτρα ξεχωριστή παλίνδρομη μέρα για αυτό το νεογέννητο και την οικογένειά της» έγραψε το δίκτυο στο Twitter και το Facebook την Τρίτη το απόγευμα.

«Η Judah Grace Spear γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 π.μ. στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Alamance – στην αίθουσα τοκετού 2», συνέχισε το νοσοκομειακό δίκτυο. «Η μαμά Aberli είναι επιζήσασα από λέμφωμα Hodgkin και οι απαραίτητες θεραπείες για τον καρκίνο που πέρασε κατέστησαν δύσκολη την εγκυμοσύνη».

Οι Σπίαρ φέρεται να έκαναν επίμονες προσπάθειες για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ανέφερε η ανακοίνωση της Cone Health.

Το όνομα της, Judah Grace ταιριάζει απόλυτα στην ιστορία της. Judah σημαίνει «εξύμνηση» - και είναι μια ευλογία για την οικογένειά της», έγραψε η Cone Health. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι για αυτή τη γλυκιά οικογένεια! Χρόνια πολλά, Judah Grace!»

Η δύναμη πίσω από τη μοναδική ημερομηνία

Η ημερομηνία 22/2/22 είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην διασύνδεση, την εγγύτητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση. Μοιάζει με μια συμπαντική απάντηση στην έλλειψη ανθρώπινης επαφής που βιώσαμε εν μέσω της πανδημικής κρίσης και που μας στοίχισε πολύ.

Η ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας 22/2/22 την έχει καταστήσει την πιο δημοφιλή ημέρα αυτού του μήνα για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola -κάτι που σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Τζέσι Κάλσι «αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας». Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες, ακόμη και επαγγελματικές ή κοινωνικές. Η ημερομηνία μπορεί να είναι η αφορμή για να αναδείξουμε τη βαθιά ριζωμένη επιθυμία μας για ισορροπία και αρμονία με τους άλλους. «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας» αναφέρει ο ειδικός.

Διαβάστε ακόμη:

22/2/22: Η δύναμη που κρύβεται σε αυτήν τη μοναδική ημερομηνία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ