Πόλεμος Ουκρανία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται περισσότερη βοήθεια, ώστε να αντισταθεί στη Ρωσία
Ανανεώθηκε:
Ο ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα ανέφερε ότι ο Αμερικανός ομόλογός του, Άντονι Μπλίνκεν, υποσχέθηκε ότι η Ουάσινγκτον θα προσφέρει περισσότερη βοήθεια στη χώρα του, που υφίσταται επίθεση από τη Ρωσία, με τη μορφή κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας και όπλων.
Κατά τη διάρκεια «τηλεφωνικής συνδιάλεξής μας, ο υπουργός (Εξωτερικών Άντονι) Μπλίνκεν διαβεβαίωσε ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία παραμένει ακλόνητη», ανέφερε ο κ. Κουλέμπα μέσω Twitter.
«Υπογράμμισα ότι η Ουκρανία επιθυμεί διακαώς την ειρήνη, αλλά όσο βρισκόμαστε υπό επίθεση από τη Ρωσία χρειαζόμαστε περισσότερες κυρώσεις και όπλα. Ο υπουργός με διαβεβαίωσε και για τα δύο. Συντονίσαμε περαιτέρω μέτρα» των δύο κρατών, πρόσθεσε ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας.
LIVE BLOG - Ουκρανία: Μεγάλο στρατιωτικό κομβόι προς το Κίεβο, επιθέσεις στο Χάρκοβο
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Τι να προσέξουν οι καταναλωτές για έξυπνες και ασφαλείς αγορές
05:00
Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για επιχειρήσεις: Επιδότηση μισθού στις προσλήψεις ανέργων - Ποιους αφορά
04:00
Αργίες 2026: Όλες οι ημερομηνίες και τα τριήμερα - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
03:00
Νέο πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος: Από πότε εφαρμόζεται και ποιους αφορά
02:00