Ρωσικό κανάλι έπαιξε τη Λίμνη των Κύκνων πριν σταματήσει να εκπέμπει - «Όχι στον πόλεμο»
Ανανεώθηκε:
Ένα από τα τελευταία ανεξάρτητα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ρωσίας, το TV Rain ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να εκπέμπει, αφού δεχόταν πίεση για την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία.
Η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας είχε ήδη μπλοκάρει το TV Rain νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κατηγορώντας το για «υποκίνηση εξτρεμισμού, πρόκληση μαζικής διατάραξης της δημόσιας ηρεμίας και ασφάλειας και ενθάρρυνση διαμαρτυριών», σύμφωνα με αναφορές.
Την Πέμπτη, μεταδόθηκε η τελευταία εκπομπή διαδικτυακά.
«Όχι στον πόλεμο», είπε η Natalia Sindeyeva, μία από τις ιδρυτές του καναλιού, καθώς οι υπάλληλοι έφευγαν από το στούντιο.
Το κανάλι άρχισε τότε να παίζει πλάνα από παράσταση της Λίμνης των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι.
Το μπαλέτο χρησιμοποιήθηκε σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Σοβιετικής εποχής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, για να σηματοδοτήσει το θάνατο ηγετών.
Αργότερα εικόνες από μπαλέτο μεταδόθηκαν στην τηλεόραση σε ένα πραξικόπημα του 1991 που θα σήμαινε στο τέλος της Σοβιετικής Ένωσης.
LIVE BLOG: Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια - Νέες εκρήξεις στο Κίεβο
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 16 εκατ. ευρώ
21:30
UVEX 2/26: Η άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού με drones και μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα
21:20
Ισραήλ: Η κεντρική εκλογική επιτροπή απέρριψε το αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας
21:09
Το ρωμαϊκό Αδριάνειο Υδραγωγείο ξανά στην «καρδιά» της καθημερινότητας του Χαλανδρίου
20:59