ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το CNN Greece στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας: Στοιβαγμένοι σε σιδηροδρομικούς σταθμούς οι πρόσφυγες

Το CNN Greece στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας: Στοιβαγμένοι σε σιδηροδρομικούς σταθμούς οι πρόσφυγες
Συγκλονιστικές εικόνες: Γυναίκες με μωρά παιδιά στην αγκαλιά, πρόσφυγες με σακούλες με ελάχιστα υπάρχοντα ή και κατοικίδια υπό μάλης, άνθρωποι ηλικιωμένοι, ταλαιπωρημένοι από τον ξεριζωμό, μικρά παιδιά θλιμμένα και φοβισμένα CNN GREECE / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

Πρζεμίζλ και Ζέσοφ. Δύο όμορφες πόλεις της Πολωνίας πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τόποι υποδοχής για τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να γλιτώσουν από τη μανία και τη φρίκη του πολέμου.

Το Πρζεμίζλ είναι μια πόλη στη νοτιοανατολική Πολωνία με 60.442 κατοίκους. Στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης οι Ουκρανοί πρόσφυγες ζουν το δικό τους δράμα και ατενίζουν με ανησυχία κα φόβο το μέλλον τους.

Γυναίκες με μωρά παιδιά στην αγκαλιά, πρόσφυγες με σακούλες με ελάχιστα υπάρχοντα ή και κατοικίδια υπό μάλης, άνθρωποι ηλικιωμένοι και ταλαιπωρημένοι από τον ξεριζωμό, μικρά παιδιά θλιμμένα και φοβισμένα. Αυτή είναι η εικόνα στο Πρζεμίζλ.

Ίδια ακριβώς εικόνα αντίκρισε o φακός του CNN Greece και στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ζέσοφ, της μεγαλύτερης πόλης στη νοτιοανατολική Πολωνία, με πληθυσμό 184.493 κατοίκους.

LIVE BLOG - Ουκρανία: Υπό κατάρρευση η νέα προσπάθεια για απομάκρυνση αμάχων - Νέα ρωσικά χτυπήματα