Σύλληψη για την έκρηξη στην Τουρκία
Επιδρομή στο σπίτι ενός υπόπτου για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος έκανε η τουρκική αστυνομία, λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Γκαζίαντεπ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του υπόπτου τον οποίον θεωρούν υπεύθυνο για την βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που στοίχισε τη ζωή σε δύο αστυνομικούς, νωρίτερα την Κυριακή και για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του υπόπτου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εάν αυτός έκανε την επίθεση, που κόστισε τη ζωή δύο αξιωματικών της αστυνομίας, αλλά και τον τραυματισμό 23 ανθρώπων, εκ των οποίων οι 19 είναι αστυνομικοί.
Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στην πόλη αυτή της νοτιοανατολικής Τουρκίας, έγινε αισθητή σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, ενώ από το ωστικό κύμα της έσπασαν τα τζάμια σε πολλά παρακείμενα κτίρια.
Σημειώνεται ότι η επαρχία του Γκαζίαντεπ συνορεύει με την περιοχή της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στην Εύβοια: Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής (pics&vid)
10:03
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ: Στο παρά πέντε της σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το πότε μπορεί να «χτυπήσει» ο Τραμπ
09:54
Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής στο πρώτο δίμηνο: Γιατί η δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται από ισχυρά φαινόμενα
09:41
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Νεπάλ: 17 νεκροί και 24 τραυματίες
09:31