Mea Culpa, λέει ο αποπεμφθείς Βρετανός βουλευτής που παρακολουθούσε πορνό σε συνεδρίαση στη Βουλή
Κατά λάθος λέει ότι «άνοιξε» το πορνογραφικό υλικό που πιάστηκε να παρακολουθει στο κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων ο Νιλ Πάρις, ένας βουλευτής των Συντηρητικών που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα του.
Ο Πάρις, βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τους Τόρις, αφoύ το ανέφερε ο ίδιος σε μια επιτροπή Δεοντολογίας στο κοινοβούλιο, δήλωσε χθες ένας εκπρόσωπος τύπου του επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας.
«Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε χθες ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος κάποιο περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο Πάρις απάντησε: «Ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το εξετάσει».
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια γυναίκα υπουργός είπε ότι είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό καθώς αυτός καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων και τον ίδιο βουλευτή να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας επιτροπής.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times που δημοσιεύθηκε σήμερα, η σύζυγος του Πάρις είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος».
«Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», δήλωσε η Σου Πάρις. «Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα».
«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να να βλέπει πορνό, ενώ ανθρώποι κοιτάζουν... Αυτές οι κυρίες πολύ δικαιολογημένα είναι θυμωμένες όπως θα ήμουν το ίδιο κι εγώ», είπε η σύζυγος του βουλευτή.
Σπάει όλα τα κοντέρ η τιμή του πετρελαίου: Εκτοξεύτηκε στα 112 δολάρια μετά τα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές
08:03
Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Ποιες στρατιωτικές επιλογές «ζυγίζει» ο Τραμπ
07:52
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η φωτιά της Μέσης Ανατολής και ο μικρόκοσμος της ελληνικής Βουλής
07:45
«Πικρή» χρονιά το 2025 για την μπύρα: Πτώση 6% - Πώς ξεκίνησε η αγορά το 2026
07:42