Ρωσία: Το Μέτωπο αλ Νούσρα πίσω από την επίθεση στον συριακό καταυλισμό
Στην εκτίμηση ότι υπεύθυνη για την επίθεση κατά του καταυλισμού σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Χαλέπι της Συρίας, είναι η ισλαμιστική οργάνωση, Μέτωπο αλ Νούσρα, προέβη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τουλάχιστον 28 ζωές. Ανάμεσα στα θύματα ήταν γυναίκες και μικρά παιδιά, ενώ όλοι οι νεκροί ήταν άμαχοι, όπως τουλάχιστον ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με το RT, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται μαχητές του Μετώπου αλ Νούσρα, που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44
ΚΟΣΜΟΣ
Υπόθεση βιασμού στο Κορνέλ: Η καταγγέλλουσα δέχεται απειλές, δήλωσε ο δικηγόρος της
11:43
ΕΛΛΑΔΑ
Έκρηξη σε συνεργείο υγραεριοκίνησης στη Λάρισα - Αναφορές για τραυματίες
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς: Μπλόκο σε φορτηγά με τουρκικά ψάρια στη Νέα Μηχανιώνα
11:33
ΕΛΛΑΔΑ