ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Θρήνος για 27χρονη δεκανέα - Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης μηχανοδήγησης

Κύπρος: Θρήνος για 27χρονη δεκανέα - Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης μηχανοδήγησης
Η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της την Πέμπτη μετά από δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης politis.com.cy

Συγκλονίζει από την Πέμπτη, που είδε το φως της δημοσιότητας, η είδηση του θανάτου της 27χρονης δεκανέα ΣΥΟΠ, Νάταλυ Νεοφύτου στην Κύπρο.

Η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της την Πέμπτη μετά από δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης στο στρατόπεδο «Σταύρου Στυλιανίδη» στον Κόρνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πολίτης», η Νάταλυ προσλήφθηκε στην Εθνική Φρουρά πριν από έξι μήνες και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Όπως δήλωσε στο politis.com.cy ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Άμυνας, το ατυχές περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στα πλαίσια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης.

Πρόσθεσε, πως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό, αλλά από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ο οδηγός του οχήματος, που ήταν εθνοφρουρός, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα, τύπου τζιπ, να ανατραπεί.

Η Νάταλυ έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάτω από το όχημα. Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του στρατοπέδου και την μετέφερε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από το συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρώς ο οδηγός του οχήματος, καθώς και ακόμα ένας επιβαίνοντας.

Στο νοσοκομείο, το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να την συνεφέρει με μηχανική υποστήριξη, κάτι που αρχικά είχε επιτυχία αφού ο οργανισμός της Νάταλυ αντέδρασε και ακολούθως την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί η 27χρονη έπαθε δύο ανακοπές και στη συνέχεια κατέληξε.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο χειρούργος Χρύσανθος Γεωργίου, είπε πως η Νάταλυ έφερε πολλαπλές κακώσεις και κατάγματα, βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα στο πρόσωπο.

Έρευνες από την Αστυνομία

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΑΜ σημείωσε ότι πλέον τη διερεύνηση του θέματος θα αναλάβει η Αστυνομία, με σκοπό να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ερωτηθείς σχετικά αν υπάρχουν ευθύνες στον στρατό, ο κ. Πιερής δεν ήταν σε θέση να απαντήσει και συνέστησε να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ