ΚΟΣΜΟΣ

Ίλον Μασκ: Η Tesla χρειάζεται να μειώσει το προσωπικό της κατά 10%

Ίλον Μασκ: Η Tesla χρειάζεται να μειώσει το προσωπικό της κατά 10%
Στο email με τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως», ο Μασκ αναφέρει: «Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία» AP/David Zalubowski

Για μείωση του προσωπικού της Tesla κατά 10% έκανε λόγο ο επικεφαλής της εταιρίας, Ίλον Μασκ, σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη την Πέμπτη, σε στελέχη και το οποίο είδε το Reuters.

Στο email με τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως», ο Μασκ αναφέρει: «Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία».

Η Tesla δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως ο Ίλον Μασκ πούλησε στα τέλη Απριλίου περίπου 10 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας Tesla, της οποίας είναι γενικός διευθυντής και συνιδρυτής, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε την Δευτέρα για την εξαγορά του Twitter.

Η πώληση των μετοχών αυτών του απέφερε περίπου 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς, τη SEC.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, μετά την πώληση εξακολουθεί να διαθέτει λίγο περισσότερες από 162,8 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ