ΚΟΣΜΟΣ

Ρομπέν και Τέντι: Μια δυνατή φιλία ανάμεσα σε ένα σκύλο κι ένα άλογο

Ρομπέν και Τέντι: Μια δυνατή φιλία ανάμεσα σε ένα σκύλο κι ένα άλογο
Αχώριστοι φίλοι και πρώτοι στις σκανταλιές ο Τέντι και ο Ρομπέν Screen Grab / YouTube

Μέχρι τώρα, είχαμε δει σκύλους να κάνουν παρέα ακόμη και με γάτες, ωστόσο στην Αυστραλία φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μια νέα, πολύ δυνατή φιλία ανάμεσα σε ένα σκύλο κι ένα άλογο.

Η ζωόφιλη Έμιλι Σέμπρικ μίλησε για το μοναδικό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζωηρό αυστραλιανό ποιμενικό σκύλο, ονόματι Robin Hood (σ.σ. Ρομπέν των Δασών) και ένα πανέμορφο ανδαλουσιανό άλογο που ακούσει στο όνομα Τέντι.

https://www.instagram.com/p/CdWb6hRPC3-

Η φιλία ανάμεσα στα δύο ζώα ξεκίνησε το χειμώνα του 2019, όταν η κυρία Σέμπρικ έφερε τον Ρομπέν για πρώτη φορά στο σπίτι της. Έκτοτε, το άλογο και ο σκύλος, ο Τέντι και ο Ρομπέν, έχουν γίνει αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CP4guHNnkOU

«Είναι φίλοι εδώ και πάνω από τρία χρόνια. Ο Ρομπέν, ουσιαστικά μεγάλωσε με τον Τέντι. Ήδη από το πρώτο βράδυ που τον έφερα στο σπίτι, ο Ρομπέν άρχισε να σκαρφαλώνει στην ράχη του Τέντι. Νομίζω ότι οι σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους, είναι μοναδική», δήλωσε στο The Dodo η Σέμπρικ.

https://www.instagram.com/p/CcEDHgBrMTh

Ο Ρομπέν έχει φτάσει, μάλιστα, στο σημείο να… ξεχνιέται ξαπλωμένος στην ράχη του Τέντι και μάλιστα να γίνεται ιδιαίτερα πεισματάρης, όταν η Σέμπρικ του ζητά κάθε φορά να κατέβει από το ψηλό άλογο.

https://www.instagram.com/p/B82bRMxHaOI

Και βέβαια, ως αληθινοί φίλοι, είναι μαζί σε όλα, ακόμη και στις σκανταλιές: Για παράδειγμα πολλές φορές η Σέμπρικ τους έχει πιάσει «στα πράσα» να κλέβουν καρότα από την αποθήκη που βρίσκεται μέσα στο στάβλο.

«Είναι μεγάλη χαρά να τους βλέπεις. Η σχέση τους είναι αγνή και ειλικρινής. Μου αρέσει πολύ όλο αυτό. Κάθε φορά που τους βλέπω μαζί… είναι το καλύτερο πράγμα», λέει η Σέμπρικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ