ΚΟΣΜΟΣ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ «έθαψε» την έρευνα για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού της Μέγκαν Μαρκλ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ «έθαψε» την έρευνα για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού της Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μάρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, κατά τη διάρκεια της περσινής συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε περιγράψει με ζοφερά χρώματα την προβληματική της σχέση με το Παλάτι και το προσωπικό του AP Photo/Matt Dunham, Pool

Την ολοκλήρωση της έρευνας σχετικά με τους ισχυρισμούς της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, περί εκφοβισμών από το βασιλικό προσωπικό, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αρνούμενο ωστόσο να δημοσιοποιήσει τα συμπεράσματά του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σχετικά με την ετήσια οικονομική κατάσταση του Παλατιού, επικεφαλής των οικονομικών του Παλατιού Μάικλ Στίβενς, γνωστοποίησε ότι η ιδιωτική εταιρεία που είχε προσληφθεί για να ερευνήσει τους ισχυρισμούς ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Ο Στίβενς περιορίστηκε να δηλώσει ότι έγιναν αρκετές συστάσεις, δεν αποκάλυψε ωστόσο καμία σημαντική λεπτομέρεια.

Καθώς η έρευνα έγινε με ιδιωτική χρηματοδότηση, το Παλάτι δεν αισθάνεται ιδιαίτερη πίεση να δημοσιεύσει τα ευρήματά του.

Ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε ότι το παλάτι παραμένει φειδωλό για την έρευνα για να προστατεύσει την ανωνυμία όσων συμμετείχαν.

Η Μέγκαν Μάρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, κατά τη διάρκεια της περσινής συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε περιγράψει με ζοφερά χρώματα την προβληματική της σχέση με το Παλάτι και το προσωπικό του.

«Μέχρι την ημέρα που έφυγα από το Παλάτι, δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης, ακόμα και τα κλειδιά μου. Δεν είχα καμία βοήθεια από το παλάτι παρόλο που ζήτησα πολλές φορές την βοήθειά τους. Έφθασα στα όριά μου, κατέρρευσα. Είχα άμεση ανάγκη από ψυχολόγο. Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια, για να πάμε σε ψυχολόγο. Ακόμη και αυτό του το αρνήθηκαν. Οι υπεύθυνοι του Παλατιού του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας! Το λέω, γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα και μου την αρνήθηκαν», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα στο δεύτερο παιδί της Μέγκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ