ΚΟΣΜΟΣ

Υπάλληλος δούλευε για 27 χρόνια χωρίς άδεια - Έγινε viral και «κέρδισε» 300.000 δολάρια

Υπάλληλος δούλευε για 27 χρόνια χωρίς άδεια - Έγινε viral και «κέρδισε» 300.000 δολάρια
Την καλύτερη αποζημίωση του την έδωσε ο κόσμος Screengrab

Ένας υπάλληλος της αμερικανικής αλυσίδας φαστ φουντ Burger King που δεν έχει πάρει άδεια από την εταιρεία εδώ και 27 χρόνια έγινε viral αφού οι διευθυντές του τού έκαναν αμελητέας αξίας δώρα για να τον ευχαριστήσουν.

Ο Κέβιν Φορντ, 54 ετών, εργάζεται ως ταμίας και μάγειρας στο κατάστημα της αλυσίδας στο διεθνές αεροδρόμιο McCarran από το 1995.

Στην 27η επέτειο εργασίας του, τού έδωσαν ένα σακίδιο με ένα εισιτήριο κινηματογράφου, ένα ποτήρι Starbucks, καραμέλες και σοκολάτες.

Το βίντεο με τον ίδιο να δέχεται τα δώρα και να ευχαριστεί τους συναδέλφους του έγινε viral, με πολλούς να σοκάρονται για τα τόσο ασήμαντα δώρα μπροστά στα τόσο χρόνια πίστης του στην εταιρεία.

Οι κόρες του δημιούργησαν μια σελίδα GoFundMe, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν ένα μικρό ποσό, των 200 δολαρίων για να του τα προσφέρουν.

Ωστόσο τα χρήματα των δωρεών ξεπέρασαν κάθε φαντασία, καθώς ο κόσμος πρόσφερε σχεδόν 300.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 287.290 ευρώ!

«Ο άντρας σε αυτό το βίντεο είναι ο πατέρας μου. Εργάζεται εδώ και 27 χρόνια και ναι, δεν έχασε ποτέ ούτε μια μέρα», έγραψε η κόρη του Σερίνα στη σελίδα για τον έρανο.

«Αρχικά άρχισε να εργάζεται σε αυτή τη δουλειά ως ανύπαντρος πατέρας όταν κέρδισε την επιμέλεια για μένα και την μεγαλύτερη αδερφής μου πριν από 27 χρόνια. Στη συνέχεια, καθώς η οικογένειά μας μεγάλωσε και ξαναπαντρεύτηκε, συνέχισε να εργάζεται εκεί λόγω της εκπληκτικής ασφάλισης υγείας που του παρέχουν», σημείωσε.

Η κόρη του ξεκαθάρισε πως η οικογένεια «σε καμία περίπτωση» δεν ζητά χρήματα «αλλά αν κάποιος θέλει να τον ευλογήσει, θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί τα εγγόνια του».

Ο Κέβιν Φορντ με τη σειρά του είπε σε αμερικανικά μέσα πως παρ΄ότι κέρδισε ένα ποσό το οποίο του επιτρέπει να κάνει διακοπές διαρκείας, δεν έχει ακόμα σχέδια να βγει στη σύνταξη ενώ είναι επικεντρωμένος στην οικογένειά του.

«Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν έχω σκεφτεί τι να κάνω με αυτά τα χρήματα εκτός από το να επισκεφτώ τα εγγόνια μου για λίγο και ίσως να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη για το κολέγιο τους. Αλλά δεν το σκέφτομαι καν», λέει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ