Απόπειρα αυτοκτονίας στα 38.000 πόδια...
Δύσκολες στιγμές έζησαν τα μέλη πληρώματος αεροσκάφους της British Airways και οι επιβάτες πτήσης με τελικό προορισμό της Κάννες την περασμένη Τρίτη, αλλά πολύ δυσκολότερες βίωσε ένας υπάλληλος της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας.
Σύμφωνα με το AirLive.net, την περασμένη Τρίτη ένα Airbus A380 αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στο αεροδρόμιο του Κέφλαβικ, στην Ισλανδία.
Έχοντας ανησυχήσει βλέποντας την πόρτα μιας τουαλέτας κλειδωμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέλη του πληρώματος, την άνοιξαν και αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Ένας άνδρας ήταν καθισμένος στην τουαλέτα, χωρίς τις αισθήσεις του.
Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για συνάδελφό τους, υπάλληλο της British που ταξίδευε ως επιβάτης και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε στα 38,000 πόδια.
«Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Τόσο το πλήρωμα όσο και οι επιβάτες αναστατώθηκαν», δήλωσε εργαζόμενος στη British.
Στον εργαζόμενο της αεροπορικής εταιρείας παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κέφλαβικ, όπου και νοσηλεύεται.
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Η FIFA απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στον Τραμπ - Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ 2026 (Vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10