ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην Ιντιάνα
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας κρατώντας μία καραμπίνα άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο του Γκρίνγουντ, στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δύο.
Ο δράστης έπεσε νεκρός από πυρά ενός οπλισμένου πολίτη, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο γύρω στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουλίου (τοπική ώρα) έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς.
«Φαίνεται πως ένας καλός Σαμαρείτης που ήταν οπλισμένος αντιλήφθηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη και πυροβόλησε τον ένοπλο», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκρίνγουντ, ο Τζιμ Άιζον. Συνολικά, τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, συμπλήρωσε.
«Μας αηδιάζει άλλο ένα περιστατικό τέτοιου είδους στη χώρα μας», σχολίασε ο Κρις Μπέιλι, υπαρχηγός της αστυνομίας στην Ιντιανάπολις. Το Γκρίνγουντ είναι ένα προάστιο περίπου 60.000 κατοίκων, νότια της Ιντιανάπολις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κολοράντο: Μεγάλη αναστάτωση έπειτα από πυροβολισμούς σε «λάθος» σπίτι
Πυροβολισμοί στο Σικάγο: Έξι νεκροί και 31 τραυματίες - «Επιδημία ένοπλης βίας» λέει ο Μπάιντεν
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36