ΗΠΑ: Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο του Ντάλας - Γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί
Μια γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα στο αεροδρόμιο του Ντάλας, σκορπώντας τον τρόμο στους ταξιδιώτες, προτού ένας αστυνομικός την πυροβολήσει στα πόδια και την ακινητοποιήσει.
Ήταν λίγο πριν από τις 11 το πρωί (τοπική ώρα) όταν η 37χρονη έφθασε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field και στη συνέχεια πήγε στις τουαλέτες, από όπου βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την οροφή.
Επικράτησε πανικός, με τους ταξιδιώτες να ουρλιάζουν και να αναζητούν καταφύγιο. Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Ένας αστυνομικός ακινητοποίησε την οπλισμένη γυναίκα, αφού πρώτα την πυροβόλησε στα πόδια. Διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής της.
Στη διάρκεια του επεισοδίου δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός και η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε πλήρως ύστερα από λίγη ώρα.
Μήνυμα Δένδια για την 25η Μαρτίου: Σύμβολο ελευθερίας, πίστης και εθνικής αναγέννησης η ημέρα
13:29
Μητσοτάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Η χώρα μας να προβάλλει πάντα ως πόλος σταθερότητας
13:17
Τασούλας: Μονιασμένοι και με ευθύνη ας τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821
13:15
Μηνύματα ισχύος και αποτροπής από τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου
13:14