Πακιστάν: Οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις των τελευταίων δεκαετιών - Πάνω από 500 οι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 549 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Πακιστάν τον περασμένο μήνα λόγω των πλημμυρών που προκάλεσαν οι ασυνήθιστα σφοδροί μουσώνες, όπως ανακοίνωσε κρατική υπηρεσία.
Κυβερνητικές υπηρεσίες και ο στρατός έχουν δημιουργήσει καταυλισμούς για την παροχή βοήθειας στις πλημμυροπαθείς περιοχές και καταβάλλουν προσπάθειες για τη μετεγκατάσταση οικογενειών και την παροχή τροφίμων και φαρμάκων.
Εκτός από τα θύματα, οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει ζημιές σε πάνω από 46.200 σπίτια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών (NDMA).
Ο περασμένος μήνας ήταν ο πλέον βροχερός μέσα σε τρεις δεκαετίες, με 133% παραπάνω βροχή από τον μέσο όρο των τελευταίων 30 ετών, σύμφωνα με την NDMA.
Στο Μπαλουτσιστάν, που συνορεύει με το Ιράν και το Αφγανιστάν, έπεσε 305% περισσότερη βροχή από τον ετήσιο μέσο όρο, σύμφωνα με την υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.
Γερμανία: Απεργία στους εργαζόμενους στο λιανικό εμπόριο εξήγγειλε για αύριο το συνδικάτο Ver.di
23:44
Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στην Κασσάνδρα λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
23:39
Η Ουγγαρία ανακάλεσε το καθεστώς του πρόσφυγα σε δύο φυγόδικους πρώην υπουργούς της Πολωνίας
23:32
Ινδονησία: Μαστίγωμα σε κοινή θέα η τιμωρία ζευγαριού για τα φιλιά σε βίντεο στο TikTok
23:20