Κροατία: Τουλάχιστον 11 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε δυστύχημα με πολωνικό λεωφορείο
Μέχρι στιγμής 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες εξετράπη της πορείας του στη βορειοδυτική Κροατία το πρωί του Σαββάτου, 6 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία.
Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και διασώστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, που συνέβη στις 5.40 το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Μπρεζνίτσκι Χουμ με κατεύθυνση την πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας εξετράπη της πορείας του», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς να δίνει πληροφορίες για την εθνικότητα των επιβαινόντων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Κοζάνης: Σύγκρουση τριών Ι.Χ. και ενός λεωφορείου - Ένας νεκρός
Οι περιοχές με τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία, το πρώτο πεντάμηνο
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50