Κίνα: Mαίνονται οι δασικές πυρκαγιές - Ελπίδα οι βροχοπτώσεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Ανανεώθηκε:
Οι περιοχές Τσονγκτσίνγκ και Σιτσουάν, νοτιοδυτικά της Κίνας βρίσκονται αντιμέτωπες με τις δασικές πυρκαγιές. Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας και περίοδο βροχοπτώσεων.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις των κρατικών υπηρεσιών ανακοίνωσαν ότι το κύμα των υψηλών θερμοκρασιών που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των δύο μηνών αναμένεται να καταγράψει ένα «σημείο καμπής» εξαιτίας της συνάντησης του με ένα ψυχρό μέτωπο από τα δυτικά, αλλά και έναν τυφώνα που προσεγγίζει στις νοτιοανατολικές περιοχές.
Παρά το γεγονός ότι η Κίνα παραμένει σε «κόκκινο συναγερμό» για 12η ημέρα, οι θερμοκρασίες αναμένεται να μειωθούν σε τμήματα της κεντρικής Κίνας από αύριο Τετάρτη, (24/8) αλλά και στις περιοχές Τσονγκτσίνγκ και Σιτσουάν από την 29η Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο στο επίσημο κανάλι του (Weibo).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλιματική αλλαγή και ενεργειακή κρίση: Η τέλεια καταιγίδα για τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου
Μαίνονται οι φωτιές στην Πορτογαλία - Συνδρομή της Ελλάδας με δύο αεροσκάφη
Γιατί οι μεγάλοι όμιλοι μπαίνουν όλο και πιο επιθετικά στην… Άμυνα: Τα σχέδια ανάπτυξης
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μπλόκα στο καμπαναριό
07:45
Φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ»: Η είσοδος του Πολεμικού Ναυτικού σε μια νέα εποχή ισχύος
07:39
Ο Πούτιν προχωρά σε απολογισμό της χρονιάς - Το 1,5 εκατ. ερωτήματα και τα σημεία «κλειδιά»
07:30