Air France: Σε διαθεσιμότητα πιλότοι που πιάστηκαν στα χέρια
Ανανεώθηκε:
Δύο πιλότοι της Air France τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού πιάστηκαν στα... χέρια στο πιλοτήριο, κατά τη διάρκεια πτήσης Γενεύης - Παρισιού, τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται το ελβετικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Tribune, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης της πτήσης αντάλλαξαν... μπουνιές ενώ μέλη του πληρώματος άκουσαν τον τσακωμό τους.
Το πλήρωμα επενέβη για την ασφάλεια όλων και ένα μέλος έμεινε στο πιλοτήριο για τους επιβλέπει μέχρι να προσγειωθούν με ασφάλεια.
Το περιστατικό δεν επηρέασε την πτήση, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στο La Tribune.
Η είδηση του καυγά έγινε γνωστή μετά την έκδοση έκθεσης από την υπηρεσία αεροπορικών ερευνών της Γαλλίας, BEA, την Τετάρτη, στην οποία αναφέρεται ότι ορισμένοι πιλότοι της Air France δεν τηρούν με αυστηρότητα τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια περιστατικών ασφαλείας.
Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ξέσπασε ο καυγάς αυτός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Fraport για την λιποθυμία πιλότου εν ώρα πτήσης: Οι διαδικασίες εφαρμόστηκαν εγκαίρως
Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο θρυλικός σχεδιαστής Μπομπ Μάκι - Οι εμβληματικές δημιουργίες του
11:04
Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις για «φρουτάκια» σε ίντερνετ - καφέ στην Ανάληψη
11:02
AEGEAN - Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου και Πρώτου Εξαμήνου 2026: Θετική αλλά μειωμένη η κερδοφορία
10:57
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 6,5 δισ. ευρώ έως και τον Αύγουστο - Ξεπέρασε τους στόχους
10:54