Air France: Σε διαθεσιμότητα πιλότοι που πιάστηκαν στα χέρια
Ανανεώθηκε:
Δύο πιλότοι της Air France τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού πιάστηκαν στα... χέρια στο πιλοτήριο, κατά τη διάρκεια πτήσης Γενεύης - Παρισιού, τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται το ελβετικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Tribune, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης της πτήσης αντάλλαξαν... μπουνιές ενώ μέλη του πληρώματος άκουσαν τον τσακωμό τους.
Το πλήρωμα επενέβη για την ασφάλεια όλων και ένα μέλος έμεινε στο πιλοτήριο για τους επιβλέπει μέχρι να προσγειωθούν με ασφάλεια.
Το περιστατικό δεν επηρέασε την πτήση, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στο La Tribune.
Η είδηση του καυγά έγινε γνωστή μετά την έκδοση έκθεσης από την υπηρεσία αεροπορικών ερευνών της Γαλλίας, BEA, την Τετάρτη, στην οποία αναφέρεται ότι ορισμένοι πιλότοι της Air France δεν τηρούν με αυστηρότητα τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια περιστατικών ασφαλείας.
Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ξέσπασε ο καυγάς αυτός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Fraport για την λιποθυμία πιλότου εν ώρα πτήσης: Οι διαδικασίες εφαρμόστηκαν εγκαίρως
Ο καύσωνας κατηφορίζει στα Βαλκάνια και φθάνει στην Ελλάδα - Καυτές ημέρες και τροπικές νύχτες
20:04
Θεσσαλονίκη: Στη Βενεζουέλα μεταβαίνει 12μελης ελληνική διασωστική αποστολή της ΕΠΟΜΕΑ
20:01
Επιστρέφει στον πυρηνικό σταθμό Μπουσέρ του Ιράν το ρωσικό προσωπικό
19:57
Τουρκία: Βαριές ποινές για την δηλητηρίαση με εντομοκτόνο τετραμελούς οικογένειας σε ξενοδοχείο
19:50