ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια υπέστη «αρχές εγκεφαλικού» στον αέρα - Τα συμπτώματα που έδειξαν το πρόβλημα

ΗΠΑ: Παρουσιάστρια υπέστη «αρχές εγκεφαλικού» στον αέρα - Τα συμπτώματα που έδειξαν το πρόβλημα
Η Τσιν εξήγησε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, αλλά ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα Screen Grab/video

Την προσπάθεια της παρουσιάστριας Τζούλι Τζιν να αρθρώσει τις λέξεις που είχε μπροστά της την ώρα που υφίστατο αρχές εγκεφαλικού κατάγραψε σε απευθείας σύνδεση η κάμερα αμερικανικού δικτύου. 

Το περασμένο Σάββατο η παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού KJRH στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ είχε ξυπνησει μη νιώθοντας καλά, ωστόσο πήγε κανονικά στη δουλειά της.

Τότε και ενώ παρουσίαζε το ρεπορτάζ για την αποστολή Artemis 1 της NASA στη Σελήνη κατάλαβε πως δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξεις.

Άμεσα έδωσε πάσα στο μετεωρολογικό δελτίο ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε τελικά, δίνοντας το λόγο στην ομάδα μετεωρολογίας: «Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν».

Η Μπράουν ανέλαβε τη μετάδοση, καθώς η Τσιν ακουγόταν να προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη εκτός κάμερας.

«Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε τόσο πολύ», είπε η Μπράουν γελώντας. «Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες», πρόσθεσε η Μπράουν.

Ωστόσο, δεν ήταν απλά μια «τέτοια μέρα». Η κατάσταση της Τζούλι Σιν στη συνέχεια επιδεινώθηκε και ένα ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το βράδυ της Κυριακής, η Τσιν με ανάρτησή της στο Facebook εξήγησε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι ο γιατρός πίστευε πως έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό». Η Τσιν εξήγησε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, αλλά ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα.

H φωτογραφία που μοιράστηκε η Τσιν με τους φίλους της από το νοσοκομείο

«Το επεισόδιο φάνηκε να εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όρασή μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα, το χέρι μου μούδιασε».

«Ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου. Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ