Ρωσία: Η Nissan παρατείνει την αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της στην Αγία Πετρούπολη
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan θα παρατείνει την αναστολή λειτουργίας της μονάδας συναρμολόγησης στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, για τρεις μήνες δηλαδή έως τα τέλη Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
«Η παραγωγή αναστέλλεται στην Αγία Πετρούπολη έως τα τέλη Δεκεμβρίου και έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα λάβουμε όποια μέτρα χρειαστεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Nissan.
Το εργοστάσιο, η λειτουργία του οποίου ανεστάλη τον Μάρτιο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αναμενόταν αρχικά να επαναλειτουργήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η αναστολή της λειτουργίας του εργοστασίου της Nissan παρατάθηκε καθώς συνεχίζουν να υπάρχουν δυσκολίες στην προμήθεια εξαρτημάτων από την Ευρώπη και την Ιαπωνία, όπως ανέφερε η εφημερίδα Nikkei.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW: Πόσο επηρεάζουν τη Ρωσία οι κυρώσεις της Δύσης
ΕΕ: Πλήρης αναστολή της διευκόλυνσης έκδοσης θεωρήσεων με τη Ρωσία
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47
Αγωνία στα Βαρδούσια: ΕΜΑΚ, drone και θερμικές κάμερες «σαρώνουν» το βουνό για τους τρεις ορειβάτες - Εντοπίστηκε το όχημά τους (vid)
16:34
Συναγερμός στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
16:33