ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Ξεπουλάνε τα αεροπορικά εισιτήρια χωρίς επιστροφή μετά τη μερική επιστράτευση Πούτιν

Ρωσία: Ξεπουλάνε τα αεροπορικά εισιτήρια χωρίς επιστροφή μετά τη μερική επιστράτευση Πούτιν
Ήδη, οι πτήσεις από τη Μόσχα στην Κωνσταντινούπολη και το Γερεβάν της Αρμενίας -προορισμοί στους οποίους οι Ρώσοι μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς βίζα- έχουν ήδη εξαντληθεί (AP Photo/Pavel Golovkin)

Τα αεροπορικά εισιτήρια άνευ επιστροφής… ξεπουλάνε ταχύτατα στη Ρωσία, μετά από τις ανακοινώσεις Πούτιν για μερική επιστράτευση στη χώρα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, τα εισιτήρια προς εξωτερικό εξαφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς στη Ρωσία μετά από την υπογραφή του διατάγματος που ενισχύει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας με 300.000 έφεδρους.

Τα δεδομένα της Google Trends δείχνουν μια αύξηση στις αναζητήσεις για την Aviasales, την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα αγοράς εισιτηρίων στη Ρωσία.

Ήδη, τα εισιτήρια των πτήσεων από τη Μόσχα στην Κωνσταντινούπολη και το Γερεβάν της Αρμενίας -προορισμοί στους οποίους οι Ρώσοι μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς βίζα- έχουν ήδη εξαντληθεί, με βάση τα όσα γράφει το Aviasales.

Το ίδιο ισχύει και για ορισμένα δρομολόγια με ενδιάμεσες στάσεις, μεταξύ των οποίων από τη Μόσχα στην Τιφλίδα.

Την ίδια ώρα, οι οικονομικότερες πτήσεις από τη Μόσχα προς το Ντουμπάι κοστίζουν πλέον πάνω από 300.000 ρούβλια -περίπου 5.000 δολάρια- πέντε φορές το ποσό ενός μέσου μισθού στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ