Κρεμλίνο: Στις 27 και 28 Μαΐου η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα
Στις 27 και 28 Μαΐου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελλάδα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την οποία θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε χώρα της ΕΕ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.
«Ζητήματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας και επενδύσεων, περιλαμβανομένης της υλοποίησης κοινών προγραμμάτων στον ενεργειακό τομέα πρόκειται να συζητηθούν στη διάρκεια της επίσκεψης», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην πολιτιστική και ανθρωπιστική συνεργασία (...) στο πλαίσιο των εορτασμών το 2016 της χιλιετηρίδας της (μοναστικής) ρωσικής παρουσίας στο Άγιο Όρος».
Ο πατριάρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλος θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 27 έως τις 29 Μαΐου για να συμμετάσχει στους εορτασμούς αυτούς.
«Στις 27 Μαΐου, ελπίζω να επισκεφθώ το όρος Άθως και να παραμείνω εκεί έως τις 29 Μαΐου, εορτάζοντας με τους κατοίκους του Αγίου Όρους και πολυάριθμους προσκυνητές τη χιλιετηρίδα από την πρώτη αναφορά σε ένα ρωσικό μοναστήρι στο όρος Άθως», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα.
Σάλος στη Βουδαπέστη για τον «αποκλεισμό» ντόπιων από τα λουτρά: Ο υπερτουρισμός και η αύξηση του εισιτηρίου κατά 38 ευρώ
11:57
Το αυτοκίνητο έγινε 140 ετών και η Mercedes το γιορτάζει
11:53
«Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας» λέει ηγετικό στέλεχος της Χαμάς - Η έκκληση στο Συμβούλιο Ειρήνης
11:49
Αμερικανίδα δασκάλα μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες - Διδάσκει πάνω από 67 χρόνια και δεν θέλει να σταματήσει (vid)
11:40