Με κολακείες στον Ερντογάν ξεκίνησε την ομιλία του ο νέος Τούρκος πρωθυπουργός
Με κολακείες ξεκίνησε την πρώτη του ομιλία στο Κοινοβούλιο ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης
Ο Γιλντιρίμ επαίνεσε τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι εκπληρώνει τις πολιτικές του ευθύνες ως αρχηγός του κράτους, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι αναμειγνύεται στις κυβερνητικές υποθέσεις.
Όπως τόνισε ο νέος πρωθυπουργός σε άλλο σημείο, οι επιχειρήσεις εναντίον των μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας όπου ζουν κυρίως Κούρδοι θα συνεχιστούν έως ότου οι αντάρτες σταματήσουν τις επιθέσεις τους.
Νωρίτερα πηγές του γραφείου του Ερντογάν τις οποίες επικαλέστηκε το πρακτορείο Reuters, είχαν δηλώσει, λίγο μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, ότι ο πρόεδρος θα προεδρεύσει αύριο της πρώτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αθήνα ψάχνει σωματοφύλακα - Η αγγελία και τα προσόντα που ζητούνται
10:00
Φωνές, ένταση και αντεγκλήσεις: Η πρόεδρος ζήτησε να βγει από την αίθουσα η Μαρία Καρυστιανού – Διέκοψε το δικαστήριο
09:58
Κλειστά σχολεία σε Λάρισα, Καρδίτσα και Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας Erminio
09:51
Στις ανεπτυγμένες αγορές το Χρηματιστήριο Αθηνών - Τι σημαίνει η αναβάθμιση «ορόσημο» από τον MSCI
09:46