ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μεντβέντεφ ειρωνεύεται την Λιζ Τρας στο Twitter - Του απάντησε ο Ίλον Μασκ

Ο Μεντβέντεφ ειρωνεύεται την Λιζ Τρας στο Twitter - Του απάντησε ο Ίλον Μασκ
Κόντρα Μεντβέντεφ - Μασκ στο Twitter Yulia Zyryaniva, Sputnik, Government Pool Photo via AP

Αντιπαράθεση με τον πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ είχε αυτή τη φορά ο Ίλον Μασκ στο twitter.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και προσεχώς ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου φαίνεται πως παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις Ρώσων και Ουκρανών αξιωματούχων καθώς και την πορεία του πολέμου.

Μετά την διαδικτυακή του κόντρα με τον ηγέτων των Τσετσένων Ίγκορ Καντίροφ, τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Ουκρανό πρέσβη στο Βερολίνο, αυτή τη φορά σάρκασε tweet του Μεντβέντεφ που χλεύασε την αποχώρηση της Τρας από την πρωθυπουργία στη Βρετανία, γράφοντας χαρακτηριστικά «αντίο Λιζ Τρας, συγχαρητήρια στο μαρούλι».

«Πολύ καλό τρολ για να είμαι ειλικρινής» του απάντησε ο Μασκ και τον ρώτησε: «Παρεμπιπτόντως πώς πάει στο Μπαχμούτ ;» αναφερόμενος στην πόλη της ανατολικής Ουκρανίας όπου οι Ρώσοι συναντούν σκληρή αντίσταση.

«Θα σε δω στη Μόσχα, στην Ημέρα της Νίκης!» απάντησε ο Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος πρώην πρωθυπουργός είχε προτείνει αστειευόμενος να απονεμηθεί στον Μασκ ο ρόλος του αξιωματικού εν αποστρατεία για την εμπλοκή του στην ουκρανική κρίση και την προσπάθειά του για ειρήνη με αμφιλεγόμενες προτάσεις που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κιέβου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ